To mål inden for de første tre minutter var med til at sænke Viborg med 1-3 i opgøret mod FC Nordsjælland.

Dermed rykker Viborg ud af Superligaen en spilrunde før sæsonen slutter, og de grønblusede fik derfor kun en enkelt sæson i Superligaen i denne omgang.

For mens Viborg tabte, sørgede Sønderjyske for at slå AGF, hvilket betyder, at oprykkerne ikke kan nå at komme over stregen i den sidste spillerunde.

Kampen var dårligt kommet i gang, før det begyndte at se sort ud for hjemmeholdet Viborg. Allerede efter omkring 10 sekunders spil bragte FC Nordsjælland sig foran, da Emiliano Marcondes Hansen headede bolden i mål efter et indlæg fra Uffe Bech.

Noget af en kold spand i hovedet på Viborg, der kæmpede for overlevelse i Superligaen. Men det skulle blive endnu værre for hjemmeholdet. For bare tre minutter senere blafrede nettet igen bag målmand Michal Peskovic.

En stikning ned mellem Viborgs forsvarskæde fandt en hel fri Jens Stryger Larsen, der havde sneget sig med frem og kunne gøre det til 0-2 alene med målmand Peskovic.

Så lignede det næsten, at kampen allerede var afgjort. FC Nordsjælland sad tungt på spillet og havde flere gode muligheder for at bringe sig yderligere foran.

Viborg havde dog også enkelte tilbud foran mål, men både Superligaens topscorer Thomas Dalgaard og hans angrebsmakker Wilton Figueiredo var uskarpe foran mål.

I stedet blev det 3-0 til FC Nordsjælland, da Joshua John kort før pausefløjtet sendte bolden i mål med et spark i det lange hjørne.

Anden halvleg var mere lige, og Viborg formåede da også at komme på tavlen. Der skulle dog et straffespark til, da Wilton Figueiredo blev nedlagt af FCN-keeper David Jensen. Det omsatte Thomas Dalgaard sikkert.

Flere mål blev det dog ikke til, selvom FC Nordsjælland var tæt på flere gange. Med nederlaget og Sønderjyskes sejr over AGF, kan Viborg som sagt ikke nå at komme over nedrykningsstregen og er ude af Superligaen.