Joao Pereira og FC Nordsjælland har besluttet at afbryde samarbejdet, og det  er 1. divisionsklubben Vejle Boldklub er vakse til at lukrere på.

Joao Pereira nåede ikke at sætte sit præg på FC Nordsjælland i det halve år, han var i klubben. Derfor fandt begge parter det hensigtsmæssigt, at kontrakten ophører.

Vejle Boldklub har manglet en forstærkning i centerforsvaret. Den position spiller Pereira, og derfor er denne hurtigt nået til enighed med den midtjyske klub om en aftale.

- João Pereira er en teknisk dygtig midterforsvarer, der er god til at føre bolden frem. Samtidig har han en rigtig god ballast i mange ungdomslandskampe for Portugal, udtaler sportschef Mads Bro Hansen til Vejles hjemmeside.

Ovennævnte kvaliteter fandt FCN  altså ikke i Pereira, som ikke fik et eneste minuts spilletid i sit halve år hos den forgangne sæsons sølvvindere.

- Da FC Nordsjælland i vinterpausen hentede Joao Pereira, var håbet fra begge parter at portugiseren ville tilkæmpe sig spilletid i Superligaen. Sådan er det ikke gået, og de to parter er derfor blevet enige om en ophævelse af kontrakten, skriver Farum-klubben i en pressemeddelelse.