Transfersagaen om Denis Vavro nærmer sig sin afslutning.

I hvert fald hvis man spørger hovedpersonen selv, som føler sig overbevist om, at hans ventede permanente skifte til FC København falder på plads i denne uge.

Det siger han til B.T.-podcasten 'Transfervinduet' (se med LIVE øverst i videoen herover eller lyt senere til podcasten).

»Jeg er positiv. Jeg er positiv hver dag, Jeg tror, jeg bliver FCK-spiller. Jeg tror, transferen går igennem i denne uge. Måske fredag eller lørdag. Jeg er ikke sikker,« siger Denis Vavro, som er ejet af SS Lazio.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Forsvarsstyrmandens lejekontrakt med de nykårede danske mestre udløber den 30. juni, og derfor er han ikke med FCKs træningslejr i Østrig, som starter i dag.

»Jeg er på vej hjem nu. Jeg er i lufthavnen. Jeg flyver hjem til Slovakiet,« fortæller Vavro, som håber på at kunne støde til træningslejren, når og hvis handlen falder på plads.

SS Lazio forhandler i øjeblikket med FCK om en transfer af den slovakiske landsholdsspiller. Ifølge italienske medier vil FCK byde fire millioner euro, mens den italienske storklub har krævet mere end det.

Det er her, knasten skulle være, men det siger Vavro selv, at han ikke er bekendt med.

»Jeg er ikke sikker på, hvad det er, de mangler at forhandle færdigt. Det er spørgsmål, du skal stille til min agent og 'PC' (FCK-sportschef Peter Christiansen, red.).«

26-årige Vavro, som spillede i FCK fra 2017 til 2019, inden han blev solgt til SS Lazio, har været lejet ud fra italienerne til FCK i forårssæsonen med stor succes og et mesterskab til følge.