Lyngby Boldklub har leveret sæsonens foreløbig vildeste comeback i Superligaen.

Fredag aften var oprykkerklubben bagud 0-3 på hjemmebane efter en halv time mod mesterskabskandidaten FC Midtjylland, men på forbilledlig vis fik Lyngby kæmpet sig tilbage og fik 3-3.

I slutfasen var Lyngby sågar tæt på en sensationel sejr, men FCM-keeper Elias Olafsson afværgede en stærk afslutning og sendte bolden på overliggeren.

Lyngby var som to vidt forskellige hold i kampen.

I første halvleg blev hjemmeholdet kørt rundt af gæsterne. Især de hurtige FCM-kantspillere gjorde ondt på den høje Lyngby-bagkæde.

FCM havde stillet sigtekornet direkte mod Lyngby-målet, og gæsterne bragte sig foran efter kun tre minutter på et flot gennemspillet mål, som angriber Sory Kaba satte sidste fod på.

Lige under et kvarter inde kampen blev FCM-føringen fordoblet, da unge Nikolas Dyhr scorede efter et perfekt timet dybdeløb.

Anders Dreyer gjorde det helt onde ved Lyngby, da han en halv time inde i kampen sendte et flot langskud i kassen.

En meget dårlig Lyngby-halvleg blev rundet fint af, da Emil Nielsen få minutter inden pause fik headet Lyngby på 1-3.

I pausen foretog Lyngby-træner Freyr Alexandersson flere ændringer i bagkæden, og det vendte kampen fuldstændigt på hovedet.

Lyngby var det klart bedste hold i anden halvleg, hvor holdets høje intensitet og pres sikrede to scoringer og dermed det ene point.

En time inde i kampen blev der for alvor skabt ny spænding, da angriber Mathias Kristensen sendte bolden ind til 2-3 fra straffesparkspletten.

Scoringen gav for alvor Lyngby tro på et comeback, og i det 88. minut tændte Lyngby Stadion fuldstændig af, da indskiftede Sævar Magnússon halvflugtede bolden i kassen til 3-3.

Med det ene point fordobler Lyngby sin pointhøst, mens FC Midtjylland skuffende står noteret for fem point efter de første fire spillerunder.

Du kan genopleve kampen i livebloggen herunder.