FC Midtjylland udbyggede føringen i Superligaen, da holdet slog Sønderjyske med 3-2 i en hektisk afslutning.

Sønderjyske udlignede i overtiden, men FC Midtjylland lykkedes med at score til 3-2 endnu dybere inde i overtiden, da de to søndag mødtes i Superligaen.

Dermed udnyttede midtjyderne til fulde, at FC København tidligere på dagen tabte til Brøndby.

Det unge talent Mads Hansen scorede til slutstillingen og sendte FCM seks point foran FCK efter 13 spillerunder i Superligaen. Sønderjyderne forbliver næstsidst med ni point.

FCM plejer at være gode til at give initiativet til modstanderen og score på kontraangreb, men søndag havde midtjyderne bolden mest og kreerede chancer, mens sønderjyderne forsøgte sig med at stå lavt og lukrere på kontrachancer.

Det havde herningenserne svært ved at håndtere i starten, og en lynscoring til sønderjyderne hjalp langtfra.

Som kampen skred frem, fik FCM dog bedre styr på det, og derfor var det fortjent, at holdet tog alle tre point til sidst.

Efter seks minutter fik gæsterne hjørnespark, og det satte højrebacken Emil Holm hovedet på til 1-0. Midtjydernes målmand, Elias Olafsson, så i situationen ud til at have placeret sig skidt i målet.

Efter scoringen pressede FCM på og var tæt på ved flere lejligheder. Det var dog først i det 42. minut, at holdet fik hul på bylden, da midtbanekreatøren Evander skovlede bolden i mål efter et indlæg.

Pausen ændrede ikke kampbilledet, og allerede ti minutter inde i anden halvleg kunne anfører Erik Sviatchenko pande midtjyderne på sejrskurs efter et hjørnespark.

Kursen ændrede Sønderjyskes indskiftede Emil Frederiksen dog i overtiden, da han sendte bolden i mål til 2-2 efter en omstilling.

Forestillingen var dog ikke ovre, da Mads Hansen sendte FCMs fans i eufori med en hovedstødsscoring i det 96. minut.