Viborg kan være på vej til at lave endnu et salg til Belgien. I sommer var det Lukas Lerager, der tog turen fra det midtjyske til Zulte Waregem, hvor han har været en stor succes. Det håber Lokeren nu at kunne følge op på med et køb af amerikanske George Fochive.

Den amerikanske midtbanespiller kom til Viborg i februar, og efter en forårssæson uden den store succes har der i efteråret været mere spilletid til amerikaneren. Her har Lokeren ifølge BTs oplysninger blandt andet set Fochive spille mod Brøndby og FC København.

Det har været nok til, at belgierne nu har sendt et bud af sted på George Fochive. Det bud skulle angiveligt ligge omkring 2,5 millioner danske kroner. Amerikaneren landede i Viborg i februar, og allerede nu kan han altså være på vej videre fra klubben, hvis viborgenserne er interesserede i at score et mindre millionbeløb.

Lokeren hører til i den tunge ende af tabellen i Belgien, hvor de lige nu er placeret som nummer 13 i ligaen med 16 hold. Derfor har belgierne altså brug for nyt blod til at forbedre den placering. Om det bliver George Fochive, er nu op til Viborg og amerikaneren.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Viborg-direktør Morten Jensen, men uden held indtil videre.