Brøndby-fans og Esbjergs-fans i sammenstød, kasteskyts og kampklædt politi.

Syd- og Sønderjyllands Politi måtte rykke ud og stoppe uroligheder mellem fans af Esbjerg fB og Brøndby IF efter dagens superligakamp i Esbjerg mellem de to klubber.

»Det er to grupper fra henholdsvis Brøndby og EfB, som kommer op at toppes med hinanden efter kampen. Vi går mellem grupperne, og der bliver kastet lidt efter politiet. Det er derfor, vi har hjelme på.«

Det oplyser Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til B.T.

Brøndby-fans endte i klammeri med fans fra Esbjerg fB idag. (Foto: ØXENHOLT FOTO)
Brøndby-fans endte i klammeri med fans fra Esbjerg fB idag. (Foto: ØXENHOLT FOTO)
Vis mere

»Der er ingen anholdte eller tilskadekomne, og de to grupper bliver spredt derude. Efterfølgende bliver der ro på. Det står på i måske fem minutter, og jeg er ikke blevet oplyst om, hvad der er blevet kastet med,« siger vagtchefen.

Politiet ved ikke med sikkerhed, hvordan urolighederne, som foregik nede ved sikkerhedszonen ved Brøndbys fans, er startet. Politiet har efterfølgende holdt øje grupperingerne, som bliver beskrevet som 'lidt større end mindre grupper'.

Der har efterfølgende ikke været yderligere ballade. Til gengæld har der været en voldsanmeldelse i forbindelse med kampen. En Brøndby-fan er kommet på sygehuset efter en voldsepisode, som politiet mener har været en intern episode i gruppen af Brøndby-fans.

Superliga-kampen mellem Esbjerg fB og Brøndby IF foran 9.500 tilskuere på Blue Water Arena endte med en 1-0-sejr til hjemmeholdet, som nu har fem point ned til vestegnsklubben i kampen om bronzemedaljerne.