Et mål i fodbold skal naturligvis altid fejres, og nogle gange får den lige lidt mere gas end normalt.

Det vidner et lille kig i Superliga-gemmerne i dén grad også om. For ikoniske, provokerende og legendariske jubelscener har der været nogle stykker af gennem tiden.

Tag for eksempel Ken Ilsøs bowling-scene mod FC København, Nicki Billes 'likvidering' af holdkammeraten Bajram Fetai, eller hvad med Mathias 'Zanka' Jørgensens provokerende jubel mod Brøndby?

Vi har samlet fem legendariske jubelscener fra Superligaen, som du kan få et gensyn med i videoen i toppen af artiklen.

Her er øjeblikket i en jubelscene fra Superligaen, hvor Nicki Bille lader, som om han skyder Bajram Fetai. Jubelscenen gik viralt og nåede hele vejen til Spanien.
Her er øjeblikket i en jubelscene fra Superligaen, hvor Nicki Bille lader, som om han skyder Bajram Fetai. Jubelscenen gik viralt og nåede hele vejen til Spanien. Foto: Nent
Vis mere

Likvidering og Zidans bazooka

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Nicki Bille har bidraget til flere jubelscener, som mange fodboldfans nok husker.

Én af dem var i fællesskab med Bajram Fetai, da de begge spillede i FC Nordsjælland. Det var i en kamp i 2010 mod Silkeborg, hvor Fetai stod for en scoring, der førte til en helt vild jubelscene, som mest af alt mindede om en indstuderet slåskamp

Til sidst i jublen lader Nicki Bille, som om han 'trækker' den pistol, han har tatoveret på kroppen, og skyder sin holdkammerat Fetai.

Jubelscenen gik viralt og blev så bemærket, at den nåede hele vejen til Spanien. Den spanske avis Marca havde jublen med på en liste over de bedste jubelscener i år 2010.

Her gør Mohamed Zidan kreativ brug af hjørneflaget, som han bruger som bazooka.
Her gør Mohamed Zidan kreativ brug af hjørneflaget, som han bruger som bazooka. Foto: Nent
Vis mere

En anden spiller, der også har gjort brug af 'våben' i en jubelscene, er den tidligere FC Midtjylland-spiller og Superliga-stjerne Mohamed Zidan.

I en kamp mod Brøndby fejrede han sin scoring på helt særlig vis. Det foregik ude ved hjørneflaget, der i hænderne på Zidan blev 'lavet om' til en bazooka.

For Zidan skød, som kommentaren også bemærkede, i den grad med skarpt.

Gense Zidans, Bajram Fetais og tre andre legendariske jubelscener øverst i artiklen. Heriblandt Ken Ilsøs 'bowlingscene', der også blev et kæmpe hit i Spanien.