Spillet på banen blev aldrig pænt, da AGF og Brøndby spillede 1-1 i mandskabernes sæsonåbner i Superligaen.

Brøndby tog søndag aften hul på titelforsvaret i Superligaen, da sidste sæsons mesterhold spillede 1-1 mod AGF i Aarhus.

Opgøret blev en klassisk sæsonåbner, hvor begge hold haltede med at få spillet til at flyde.

Fejlafleveringer og usikkerhed prægede spillet, hvorfor der var langt mellem gennemspillede angreb.

Det var ellers et AGF-mandskab med fire debutanter i startopstillingen, som havde Brøndby på hælene i første halvleg.

Det kastede en flot scoring af sig fra hjemmeholdets Jon Thorsteinsson, inden Brøndbys Kevin Mensah fik udlignet inden pausen.

Anden halvleg var om muligt mere rodet end første, og derfor må de to klubber se sig tilfredse med et point hver.

AGF var fra start hurtigere i tanke og handling, hvilket fremprovokerede flere Brøndby-fejl.

Netop et boldtab var efter ti minutter skyld i, at den hurtige kantspiller Jon Thorsteinsson kunne stikke afsted på en kontra.

Islændingen udfordrede det tilbageværende Brøndby-forsvar, inden han krøllede bolden over i det lange hjørne.

Der skulle en mislykket AGF-clearing til fra Sebastian Hausner for at bringe ligevægt i regnskabet. Bolden dumpede ned foran Brøndbys Kevin Mensah, der udlignede til 1-1 kort før pausen.

Anden halvleg var præget af usammenhængende spil fra begge mandskaber. Den ene fejlaflevering afløste den anden, hvorfor begge hold havde svært ved at skabe målchancer.

Der blev mere plads at spille på i anden halvleg, men det forblev småt med reelle målchancer, og opgøret endte derfor 1-1.