AGFs Morten 'Duncan' Rasmussen var ikke overbevist om, at han havde hånd på bolden i søndagens 1-2-nederlag på Brøndby Stadion.

AGF førte 1-0, da der blev dømt straffe til Brøndby efter 25 minutters spil. Til alt held for Morten 'Duncan' Rasmussen, der fik rødt kort, brændte Brøndby-anfører Daniel Agger, og så kunne udeholdet ellers arbejde videre mod en eventuel sejr.

Moerten 'Duncan' Rasmussen var dog ikke helt sikker på, at der skulle være dømt straffespark i situationen.

»Den er selvfølgelig svær. Jeg kan godt se, at jeg strækker armen ud for at redde den, og den rammer også et sted mellem skulderen og armen. Hvis dommeren synes, det er nok til at fløjte, så er det svært at sige noget imod,« sagde han efter kampen til TV3+.

Men du lyder ikke overbevist?

»Det kommer an på, hvor den skal ramme henne på armen, før der er arm på. I situationen var jeg helt overbevist om, at det var ren skulder, men nu, når jeg ser den i langsom, kan jeg godt se, at jeg strækker armen ud efter dem, og så er spørgsmålet, hvor langt nede af armen, den rammer,« forklarede Morten 'Duncan' Rasmussen til tv-stationens reporter.

Dommeren tøvede ikke med at dømme straffespark, og AGF-spilleren kan da også godt følge hans linje.

»Det er svært at være kritisk over for dommerne, når man har set den i langsom. Det er en, der bliver dømt nogle gange, og andre gange gør den ikke,« sagde han.

AGF-træner Glen Riddersholm var ærgerlig over nederlaget på 1-2 efter at have kommet foran ved Danny Olsen allerede efter tre minutter.

»Det er ikke, fordi jeg føler, at Brøndby hviler i sig selv og har fuldstændig styr på kampen. Der skal den her lidt ærgerlige fejl til ude på sidelinjen, som giver en chance til Brøndby, som de udnytter,« sagde han til TV3+ efter nederlaget.

»Vi spiller en god anden halvleg, hvor vi forsøger at tage tempoet ud af kampen. Vi forsøger at stå så højt i bagkæden som muligt, og det vil jeg kreditere mine spillere for.«

Glen Riddersholm var utilfreds med især den måde, som dommeren håndterede tingene på ved Brøndbys 1-1-scoring.

»Jeg var rigtig ærgerlig og frustreret over, at dommerne på 1-1-målet mangler at have lidt fingerspidsfornemmelse. Vi har et klart frispark på kanten af feltet, og der vælger han at give fordel. Det er klart, når man spiller 10 mod 11, så er det ikke en fordel, når man spiller bolden bagud. Så skal vi selvfølgelig have et frispark. Det er ikke årsagen til, at vi ikke får noget med herfra, men det er klart, at det forringer betingelserne for at få point,« lød det fra AGF-træneren i studiet efter kampen.