Rasmus Falk skifter til FC København i den kommende sæson.
Rasmus Falk skifter til FC København i den kommende sæson. Foto: Claus Fisker

Det sociale medie Twitter eksploderer i reaktioner efter, at FC København onsdag eftermiddag har offentliggjort, at klubben har sikret sig Rasmus Falk fra sommeren af.

Dermed forlader Rasmus Falk OB, som han har spillet for i hele sin professionelle karriere og store dele af sine ungdomsår,  for at spille for rivalerne fra København. Tidligere har et skifte fra OB til FC København vakt stor vrede i Odense.

U21EM2015xafas

DR-journalisten fra Fyn Erik Nielsen, som ofte dækker OBs kampe i Superligaen, mener da også, at Falk skal forberede sig på en shitstorm - altså en masse negative ytringer fra fans af de stribede.

En person, som muligvis er tilhænger af OB, har delt et billede af et avisudklip med Rasmus Falk i sine ungdomsår. På det stadie af karrieren er der ofte mange følelser involveret i de små fodboldspillere, men pudsigt er det, at Rasmus Falk tilsyneladende angav Brøndby som sin favoritklub.

Nu skal Falk så til at spille for rivalerne til OB - og Brøndby for den sags skyld - i FC København.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-sdCRYSTAL PALACE

I 2008, da Ulrik Laursen skiftede fra OB til FC København, blev han chikaneret i privatlivet. Hans hjem blev opsøgt, og vrede 'fans' lavede hærværk mod forsvarsspilleren i en sådan grad, at OB følte sig nødsaget til at tage kraftig afstand fra handlingerne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.