»Louise! Louise! Louise!«

Christian Sørensen nåede dårligt nok at svare på det første spørgsmål i et tv-interview efter søndagens derby, før han blev overdøvet af de mange Brøndby-fans, som blev tilbageholdt på tribunen i Parken.

De havde nemlig pludselig udset dem FCK-spilleren, og det fik han at føle, da de begyndte at råbe nogle knapt så pæne ting ned mod ham.

Noget, der derfor lige kortvarigt afbrød tv-interviewet, fordi den langhårede venstreback ikke kunne lade være med at grine, da det gik op for ham, hvad Brøndby-fansene råbte.

Brøndby-fansene gjorde grin med Christian Sørensens frisure.
Brøndby-fansene gjorde grin med Christian Sørensens frisure. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det forklarede Christian Sørensen, da han kort efter mødte den skrevne presse.

»De kalder mig 'Louise', så jeg tænker, det har noget med mit hår at gøre,« lød det som det første, inden FCK-spilleren forsøgte at svare Brøndby-fansene igen med en lille stikpille.

»Der er nok ikke så mange drenge, der har langt hår ude på Vestegnen. Det er vist kun herinde. Rasmus Falk, Kamil Grabara og jeg kan bære det. Det ved jeg ikke, om de kan ude på Vestegnen. Det tænker jeg nok ikke, at de kan. Jeg har ikke set så mange med derude i hvert fald.«

På trods af stikpillen valgte forsvarsspilleren dog blot at grine af de tilråb, som Brøndby-fansene kom med.

Brøndby-fansene blev tilbageholdt på tribunen efter kampen.
Brøndby-fansene blev tilbageholdt på tribunen efter kampen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det er god lir. Det er pænt af dem, så det tager jeg som et kompliment. Det er ikke mange komplimenter, jeg plejer at få fra deres fans,« lød det videre.

FC København og Brøndby spillede søndag 0-0 i sæsonens andet derby.

Du kan læse B.T.s karakterer fra opgøret LIGE HER.