Hvornår vender stressramte Jesper Grønkjær tilbage til TV-skærmen som fodboldkommentator?

»Det har jeg ingen kommentarer til,« skriver Kim Mikkelsen, der er ledende redaktionschef på TV3 Sport, i en mail til BT.

Kim Mikkelsen gør dog i samme åndedrag opmærksom på, at man på tv-kanalen også i fremtiden regner med at kunne gøre brug af Jesper Grønkjærs fodboldanalytiske evner.

Således skriver han, at Jesper Grønkjær er tilbage »når han er klar igen«.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jesper Grønkjær, der som aktiv repræsenterede blandt andre AaB, Ajax Amsterdam, Chelsea og FC København.

Men da det i april blev kendt, at ekslandsholdsspilleren lider af stress, udtalte han sig således til TV3’s hjemmeside:

»Jeg har brug for en pause for at samle kræfter og komme i topform igen. Jeg har det okay, men holder lige nu lav profil og slapper 100 procent af med min familie. Jeg vender tilbage til TV3 Sport, når jeg er på toppen igen.«

Hvorvidt det skyldes Jesper Grønkjærs fravær, at tv-kanalen har suppleret sit hold af fodboldkommentatorer med en tidligere landsholdsspiller, melder historien intet om.

Men faktum er at Mark Strudal, der kommer fra et trænerjob i Superligaklubben Brøndby IF, er hentet ind.

»Strudal hjælper til med vores fodbolddækning fra nu af, så det var ikke blot en gæsteoptræden,« svarer Kim Mikkelsen på BT’s spørgsmål om, det var en engangsforestilling, at Mark Strudal i fredag aftenens Superliga-premierekamp i Aarhus mellem AGF og AC Horsens optrådte i rollen som ekspertkommentator.

Det er eneste ændring på TV3 Sportens fodboldhold i denne sæson eftersom Poul Hansen, Jesper Thygesen, Stig Tøfting, Peter Graulund, Martin Jørgensen og Per Frimann fortsat vil kunne ses og høres, når der er fodbold på programmet.

Hos konkurrenten Discovery Networks, der blandt andet ejer TV-kanalerne Eurosport, 6’eren og 9’eren, han man tidligere topspillere som Flemming Povlsen, Morten Bruun, Brian Laudrup, Esben Hansen, Thomas Gaardsøe, Mikkel Bischoff, Tommy Bechmann og Lars Jacobsen ansat som fodboldeksperter.