Både Vendsyssel og Hobro erklærer sig klar til at frigive spillere til landsholdet forud for Wales-kampen til trods for, at varslingsfristen er overskrevet.

Det fortæller sportsdirektørerne i de to klubber.

»Vi har tænkt os at give spillerne tilladelse til at stille op, hvis DBU udtager dem til landsholdet. Det ville være katastrofalt for dansk fodbold, hvis Danmark ikke kan stille hold. Derfor vil Vendsyssel ikke være en stopklods,« siger Vendsyssels sportsdirektør, Mogens Krogh, til Nordjyske.

Sportschef i Hobro Jens Hammer Sørensen følger trop, og han siger også, at klubben er klar til at frigive spillere, såfremt de selv ønsker at hjælpe landsholdet.

»Det er ikke dybt nødvendigt for os at have spillerne til rådighed i de 14 dage, der er landskampspause. Vi bakker op om DBU, og hvis spillerne selv ønsker det, skal de selvfølgelig have lov,« siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro-profilen Vito Hammershøi-Mistrati fortalte efter lørdagens kamp mod Sønderjyske, at han var klar til at stille op for landsholdet, men midtbanespilleren trak efterfølgende sine udtalelser tilbage og beklagede.

Øverst i denne artikel kan du se interviewet med nødlandsholdets målmand, Christoffer Haagh, da han og resten af holdet i dag kom hjem til DBU's hovedkvarter i Brøndby.