Jacob Nielsen hjælper Randers med at finde en afløser for ham selv, selv om han skifter til lokalrivalerne AGF.
Jacob Nielsen hjælper Randers med at finde en afløser for ham selv, selv om han skifter til lokalrivalerne AGF. Foto: Annelene Petersen
Fra tirsdag står Randers FC uden en direktør, fordi Jacob Nielsen flytter over til lokalrivalerne AGF i en lignende rolle. 

Dermed har Randers-formanden, Svend Lynge Jørgensen, og resten af bestyrelsen i klubben indledt jagten på en afløser for Jacob Nielsen, der nåede at sidde 12 år i stolen som direktør for den randrusianske klub. 

Men selv om Jacob Nielsen skifter til en direkte konkurrent for Randers, har han stadig så meget tillid hos klubbens bestyrelsen, at den henter rådgivning hos den kommende AGF-direktør for at finde den rette person som erstatning for ham selv.   
- Vi snakker lidt, fordi jeg har været i Randers i mange år. Jeg vil sige, at jeg ikke rigtig er involveret, men jeg bliver da spurgt lidt til råds og så videre. Det er vel meget naturligt i denne situation, også fordi vi kender hinanden så godt, siger Jacob Nielsen, der dog understreger, at der er et dilemma, fordi han netop skifter til en lokalrival.

- Det er derfor, jeg ikke er med i det 100 procent, men jeg er da blevet spurgt lidt ind til, om jeg ville give mit syn på det, forklarer Jacob Nielsen. 

Indtil en ny direktør i Randers FC bliver præsenteret, har bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen sagt ja til at overtage stillingen, og han har givet sig selv en deadline på omkring seks måneder til at finde en permanent afløser for Jacob Nielsen.

- Vi gør os naturligvis nogle overvejelser, men jeg har ikke voldsomt travlt. Indtil vi finder en ny direktør, varetager jeg opgaverne. Jeg er meget fortrøstningsfuld. Det er vigtigere, at vi finder den rigtige, end at det går hurtigt. Vi har dygtige folk på kontoret, og dagligdagen fungerer. Så vi er ikke desperate, siger Svend Lynge Jørgensen. 

Han garanterede fredag trods rygter om det modsatte, at Jacob Nielsen ikke vil tage Randers' sportschef, Peter Christiansen, med sig til AGF, efter klubben oven på nedrykningen til 1. division fyrede sportschefen Brian Steen Nielsen. Samtidig gjorde Randers-formanden det klart, at klubben snart henter flere spillere, der kan gøre en forskel.

Randers åbner den nye sæson 21. juli med en kamp mod Esbjerg.   
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.