Fem spillere er allerede blevet knyttet til FC Københavns trup til den kommende sæson. Det betyder dog ikke, at klubben er færdig med at være aktiv i sommerens transfervindue.

Det afhænger af, hvornår truppens langtidsskadede spillere - såsom Andreas Cornelius, Danny Amankwaa og Bashkim Kadrii - vender tilbage på højeste niveau. Det fortæller FC Københavns træner Ståle Solbakken.

»Lige nu er vi tilfredse med kvaliteten i truppen. Men der kan godt komme flere handler i slutningen af transfervinduet. Det kommer an på de skadede spilleres situation,« siger Ståle Solbakken til bt.dk.

På hvilken plads vil der i så fald komme forstærkninger?

»Det kommer an på, hvilken position den skadede spiller har.«

FC København må i første omgang vente en uge med at komme i aktion i dette års Superliga, da søndagens opgør mod Randers er blevet udsat.

Til gengæld træder de torsdag ind i anden runde af Europa League-kvalifikationen, hvor de tager imod Newton fra Wales. Ståle Solbakken er trods skadesmæssige problemer i truppen fortrøstningsfuld forud for opgøret.

»Det har set godt ud til træning, og vi glæder os. I takt med at de skadede spillere vender tilbage, bliver konkurrencen samtidig højere. Så selvom vi lige nu er lidt tynde på nogle pladser, så bliver vi stærkere og stærkere, jo længere tid der går,« siger FC Københavns træner.

FC København har indtil videre købt kantspillerne Kasper Kusk og Benjamin Verbic samt angriberen Federico Santander. Desuden er højrebacken Peter Ankersen blevet lejet i Red Bull Salzburg, mens angriberen Marvin Pourié er vendt tilbage efter endt lejeaftale i Sønderjyske.