AC Horsens tog en overraskende sejr i Brøndby søndag eftermiddag.

Gæsterne havde få chancer, men det var nok mod et Brøndby-hold, der ikke formåede at få produceret nok af de helt store muligheder.

Kampen vil dog mest af alt nok blive husket for en af de nye regelændringer, der gør 'tilbagelægninger' lovligt. På en måde.

Her er tre ting, vi lærte fra opgøret.

1.  Bo Henriksen kan meget med lidt

Hvor mange chancer havde AC Horsens? Ikke mange. Men det er Bo Henriksen nok ligeglad med.

Foruden lynscoringen til 1-0 havde AC Horsens kun en chance, man for alvor husker tilbage på fra kampen - en dobbeltchance, som Marvin Schwäbe klarede fornemt.

Ellers var det en jerndefensiv, der så ud til at bringe gæsterne ét point, men selvmålet fra Brøndby i anden halvleg gav en overraskende sejr

2. Skipper får ny makker

Brøndbys unge forsvarstalent Anton Skipper spillede ved siden af Paulus Arajuuri mod Horsens. Finnen havde dog en ganske forfærdelig dag på kontoret.

Et par uheldige aktioner samt et selvmål gjorde det til en rigtig skidt optræden for ham i Brøndby-forsvaret, og spørgsmålet er, om han er bænket i næste opgør.

Islandske Hjörtur Hermannsson var på bænken mod Horsens, men det var ham og Anton Skipper, der spillede sammen i sejren over OB runden før. Friskt bud - det er de to, der spiller sammen næste gang.

3. 'Tippe' er tilbage

Kan I huske det fra børnefodbold? Når man gik hen for at tippe bolden til målmanden på et målspark? Den mulighed er tilbage nu som følge af en regelændring, der gør, at målmandens medspillere gerne må opholde sig i feltet i forbindelse med målspark.

Det betød, at AC Horsens' Michael Lansing på hvert eneste målspark fik besøg af Sivert Heltne Nilsen inde i feltet. Lansing vippede bolden op i luften, Heltne Nilsen satte panden på, og så måtte Horsens-målmand tag fat i bolden med hænderne.

Det ledte til stor frustration fra hjemmeholdets fans, og reglen er da også allerede nu ved at blive diskuteret. Så spørgsmålet er, hvor længe 'tippe' overlever.