AC Horsens og Sønderjyske delte i porten, da det lørdag aften blev til 1-1 på Casa Arena.

Herunder er tre ting, vi lærte af den halvtamme affære:

Hjemmebanekompleks og minikrise?
AC Horsens har nu spillet otte hjemmekampe i denne sæson, og kun én gang har de gulklædte kunne fejre en sejr i omklædningsrummet. Holdet er i det hele taget inde i en svær periode - det er fem kampe siden, at Bo Henriksens drenge har fået tre point på kontoen. Og kampkalenderen viser, at der venter svære opgør i den kommende periode - blandt andet mod FC København og FC Midtjylland.

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Et godt øje for målmænd
Der er ved at blive opbygget en god målmandstradition i AC Horsens. Det er klubben, hvor en ung Frederik Rønnow slog igennem. Senere kom Jesse Joronen til og viste et niveau, som FC København ikke kunne stå for. Og nu har klubben så hentet bosniske Matej Delac, der har en fortid i selveste Chelsea. Og den 26-årige målmand har straks vist sig som en mand, Bo Henriksen kan stole på. Leverede en stærk indsats lørdag aften.

Claus Nørgaard har fået redet stormen af
For to uger siden var Sønderjyskes cheftræner, Claus Nørgaard, under maksimalt pres, efter at rygterne om en ulmende utilfredshed med cheftræneren blandt spillertruppen kom frem.  Det lugtede af krise hos sønderjyderne. Men med sidste weekends  flotte comebacksejr i Hjørring og lørdagens godkendte1-1'er i Horsens ser det ud til, at Claus Nørgaard i første omgang har fået slukket ildebranden under sit trænersæde.

Foto: Claus Fisker
Vis mere