Ikke færre end 14.043 tilskuere så AGF vinde hjemmekampen i Superligaen mod Brøndby IF 2-1.

Det blev en dramatisk affære, hvor Brøndby-træner Niels Frederiksen i slutfasen på grund af brokkeri blev præsenteret for et rødt kort af dommer Morten Krogh.

AGF kom foran 2-0 på scoringer af Mustapha Bundu og Patrick Mortensen.

Men Brøndby kom godt igen, og fik udlignet til 1-2 på en fuldtræffer af Kamil Wilczek, der var tilbage efter endt karantæne.

1. Stærk AGF-offensiv
AGF's offensiv fungerer bedre og bedre. På fløjene var Mustapha Bundu og Jon Thorsteinsson kontakt udfordrende og i front fyldte Patrick Mortensen en masse. Med sejren over Brøndby IF indtager AGF nu Superligaens fjerdeplads. Den aarhusianske klub har ikke vundet medalje siden 1996, men som de spiller i øjeblikket kan det ikke udelukkes, at det i denne sæson endelig lykkes for dem igen.

2. Norsk stopper dumpede
Sigurd Rosted leverede en helt igennem elendig indsats. Brøndby-træner Niels Frederiksen begrundede udskiftningen efter første halvleg med, at den 25-årige norske stopper lænede sig opad en udvisning efter han tidligere i kampen havde modtaget et gult kort. Men med til historien hører også, at han var skyld i AGF's scoring til 1-0. Momentet inden Mustapha Bunda havde kanoneret bolden i Brøndby-målets netmasker, mistede han midt på banen bolden til Patrick Mortensen.

Der blev før søndag aftens Superliga-kamp mellem AGF og Brøndby IF i Aarhus antændt massevis af romerlys i det gæstende holds fanafsnit.
Der blev før søndag aftens Superliga-kamp mellem AGF og Brøndby IF i Aarhus antændt massevis af romerlys i det gæstende holds fanafsnit. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

3. Ukontrollable forhold i Aarhus
Det virkede ikke som om korpset af kontrollører havde styr på tingene. Før kampen var de årsag til, at der opstod kaos på parkeringspladserne udenfor stadion. Ligeledes svigtede deres kropsvisitering af Brøndby-tilhængerne, der før og under kampen antændte massevis af romerlys og kanonslag. Heruover er det værd at bemærke, at der blev affyret så mange raketter, at stadionspeakeren midt i første halvleg måtte anmode om ro og orden.