Der manglede slagkraft i fløjene på begge mandskaber, da Brøndby søndag gæstede Randers.

På den ene fløj var manges øjne rettet mod Saba Lobjanidze, som i denne uge har været rygtet på vej til netop Brøndby. Modsat gjorde de blågule fløje ikke gjorde deres for at bevise Niels Frederiksen om, at han ikke skal handle nye fløjspillere ind.

Her er 3 ting, vi lærte af kampen, som endte 2-2 efter et vanvittigt overtidsdrama.

1. Saba spillede sig ikke tættere på Vestegnen

Randers’ Saba Lobjanidze blev i begyndelsen af ugen rygtet til Brøndby, men de to klubber er endnu ikke blevet enige om beløbet. Søndag skulle den driblestærke georgier så bevise, at Brøndby-direktør Carsten V. Jensen sagtens kan skrive et par ekstra millioner på det næste bud. Men det var ikke meget, vi så fra den lille kreatør, som ikke ligefrem spillede sig tættere på Brøndby efter denne kamp. Til hans forsvar var Randers også trykket i bundet i store dele af kampen.

2. Spil dine fløje, selvom de er sløje

Saba Lobjanidze behøver nødvendigvis ikke gå grædende i seng, selvom han ikke leverede nogen stor præstation mod Brøndby. Brøndbys fløje, som søndag talte Simon Hedlund og Simon Tibbling, var nemlig langt fra i hopla. Og modsat Saba fik de rigeligt med muligheder for at skabe noget. Gang på gang fik den velspillende Brøndby-midtbane sat de to fløje i farlige 1-mod-1-situationer, men mulighederne løb alt for ofte ud i sandet. Måske Saba havde fået mere ud af det?

3. En kort, en lang, en kroat med tjubang

Josip Radošević var tilbage i startopstillingen for Brøndby, efter han torsdag startede ude i 2-0 nederlaget mod finske Inter Turku. Som altid leverede kroaten hårde tacklinger, knækkende langskud og lange afleveringer fra sin 6’er-position. Men når det kommer til det korte pasningsspil, er kroaten alt for usikker, og det har Niels Frederiksen taget konsekvensen af i opbygningsspillet. Mod Randers trak Anthony Jung konsekvent ind fra sin venstreback og hjalp midterforsvaret med at bygge spillet op. Spædende træk, men er det holdbart i længden?