Rekordindkøbet Sory Kaba blev snydt for sit første mål, men heldigvis for ham og FC Midtjylland fik de tre point søndag aften.

Kampen mellem FC Midtjylland og AaB lignede ellers en kamp, som ville blive husket for tvivlsomme dommerkendelser.

Men i slutningen af kampen gik alt det i glemmebogen, da Evander sendte ulvene op ved siden af FCK i den samlede stilling. Begge mandskaber har nu 12 point efter fire kampe.

Her er tre ting, vi lærte om kampen.

1. Brølstærk brasilianer har forspildt sin chance

Det ligner en pædagog, der spiller fodbold med børnene, når Junior Brumado skubber sine modspillere væk efter behag. Men selvom den 20-årige angriber har fået en spillemæssig god start for FC Midtjylland, så mangler han at score sit første mål.

I søndagens opgør mod AaB stod han endda i vejen for en Evander-scoring og blev efterfølgende pillet ud i pausen.

Ind kom nyindkøbte Sory Kaba, og spørgsmålet er, om den brølstærke Brumado snart har forspildt sin chance for at blive førsteangriber?

2. Rekordkøb skal nok bombe

Netop Sory Kaba har de fleste superligafans nok glædet sig til at se tørne ud for ulvene.

FC Midtjylland sprang nemlig transferrekorden, da de inden sæsonen købte den 24-årige angriber i franske Dijon for 22,5 millioner kroner. Og det så ud til, at Kaba ville få en drømmestart på MCH Arena, da han scorede til 1-0 efter 65. minutter.

Men imens Kaba jublede, blev der forkert vinket offside af linjevogteren, og desværre for ham blev målet annulleret. Men mon ikke den springstærke angriber fra Guinea snart får sit første mål godkendt for ulvene?

3. Tidligere stortalent ligner en super signing

Mange spåede Patrick Olsen en stor fremtid, da han som 18-årig tog springet til den italienske storklub Inter.

Men den unge Olsen slog aldrig igennem, og i sommer blev den nu 25-årige midtbanespiller solgt til AaB fra FC Helsingør. Og det ligner en stærk signing af nordjyderne.

Mod FC Midtjylland viste Patrick Olsen igen prøver på sin fine teknik, gode spilforståelse og millimeterpræcise afleveringer. Han er lige det legebarn, som Kasper Kusk og Lucas Andersen har savnet i AaB, og det er en trio, der vil kunne gøre ondt på mange modstandere.