Et spektakulært muligt comeback lurer fortsat i Brøndby IF.

Her står klubbens tidligere anfører Johan Larsson på spring for at vende tilbage i gult og blåt efter et mislykket ophold i franske Guingamp.

Gennem det meste af sommeren har der været kontakt og forhandlinger mellem den tidligere Brøndby IF-profil og klubbens sportslige ledelse.

Men økonomien er ifølge B.T. Sports informationer et springende punkt, som adskiller parterne, og som kan forpurre hele transfer-aktionen. Det kan man høre i ugens udgave af podcasten 'Transfervinduet'.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Brøndby IF med fodbolddirektør Carsten V. Jensen i spidsen vil gerne forstærke højre forsvarsside med den 29-årige svensker, som havde stor succes i klubben gennem fire år, inden han skiftede til fransk fodbold i vinter.

Og Johan Larsson vil gerne 'hjem' til Brøndby IF, som han sågar har set spille i sommerens løb. Han forlanger dog en løn, som langt overstiger det, Brøndby IF vil acceptere.

Ifølge B.T. Sports kilder skulle beløbet 550.000 kroner om måneden være i spil, hvilket ville sende Larsson op blandt Superligaens bedst betalte spillere.

Larsson har ikke længere lov til at udnytte den såkaldte forskerordning, hvorfor han vil blive trukket i skat på lige fod med andre. Samtidig vil det muligvis være en af de sidste store kontrakter, han kan lave i sin karriere. Han er desuden kontraktfri. Derfor det høje lønkrav.

Johan Larsson var tilskuer til Brøndbys Europa League-kvalkamp mod FC Inter Turku.
Johan Larsson var tilskuer til Brøndbys Europa League-kvalkamp mod FC Inter Turku. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

På Vestegnen ser de den blonde svensker som en forstærkning på højreback-pladsen, hvor Jens Martin Gammelby ikke har imponeret.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.