Fodboldsæsonen er slut. Det betyder, at transfersæsonen for alvor er gået i gang. Det har kastet flere rygter af sig omkring FC København.

Først og fremmest meldes det fra Italien, at AS Roma har sat Denis Vavro under lup.

Storklubben leder efter forsvarsforstærkninger og har ifølge den respekterede transferjournalist Gianluca Di Marzio udset sig FCK's store slovakiske landsholdsspiller som en mulig forstærkning.

Men til B.T.s podcast 'Transfervinduet' afviser FCK-manager Ståle Solbakken, at der skulle foreligge nogen henvendelser eller bud fra AS Roma på Vavro, som skulle have en værdi i omegnen af 90 millioner kroner.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Ståle Solbakken har før sagt, at han håber og satser på at beholde 23-årige Vavro, som er en eftertragtet spiller efter en flot sæson, hvor han har været med til at styre FCK mod guldet.

FCK-manageren ser Vavro som en vigtig brik i jagten på succes i Superligaen og i Champions League i den kommende sæson.

I denne uges afsnit af 'Transfervinduet' kommer det også frem, at FC København skulle have haft følere ude efter Christian Nørgaard, som netop er skiftet fra Fiorentina til Brentford.

Dette afviser Ståle Solbakken og Christian Nørgaard dog:

'Vi har Zeca, vi behøver ikke Nørgaard,' skriver Ståle Solbakken i en sms til 'Transfervinduet'.

'Jeg har ikke på et tidspunkt hørt om interesse fra FCK,' skriver Christian Nørgaard ligeledes på en sms.

'Det ville selvfølgelig heller aldrig rigtig blive aktuelt,' lyder det videre fra den tidligere Brøndby-profil.

Derudover kan panelet i podcasten, som består af Søren Hanghøj, Steffen Gronemann og Lasse Vøge, fortælle om FCK's vilde transferplaner, som går ud på at hente store profiler til startopstillingen.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.