FCK fortsætter deres intense sondering af Grækenland.

Som B.T.s podcast Transfervinduet tidligere har kunnet fortælle, holder københavnerne et vågent øje med slutspillet i Grækenland i disse uger.

Tidligere har man scoutet den 23-årige Panathinaikos-angriber Fotis Ioannidis, der kan minde om en Andreas Cornelius-klon.

Og nu kan Transfervinduet (lyt til udsendelsen her) fortælle om en ny spiller, FCK har udvist interesse for i Grækenland. Nemlig den 23-årige kantspiller Luis Palma, der kan betegnes som en mulig afløser for Mohammed Daramy, der skal retur til Ajax til sommer.

Luis Palma jubler her under OL i Tokyo for Honduras. Måske jubler han snart i en FCK-trøje.
Luis Palma jubler her under OL i Tokyo for Honduras. Måske jubler han snart i en FCK-trøje. Foto: Fernando Vergara
Vis mere

Palma spiller for græske Aris og har været brandvarm med 11 mål og flere assists.

Men Palma, der er landsholdsspiller for Honduras, er en meget attraktiv spiller for flere klubber.

Op til ti klubber meldes interesseret i ham, og her er der klubber som Rangers, Leeds og Fenerbahce iblandt. Især Rangers-rygtet er blevet varmere den seneste tid.

Ifølge B.T.s græske kilder vurderes det, at Palma koster fem millioner euro – omkring 37 millioner kroner – men skulle FCK gøre alvor af deres sondering af Palma, kommer det ikke til at blive uden konkurrence.

Lyt til hele udsendelsen fra Transfervinduet, hvor panelets polske deltager bliver udsat for justitsmord, mens der også er nyt om Lucas Hey, Yann Bisseck og store FCM-profiler. Se videoen i playeren øverst i artiklen, lyt i playeren her nedenunder eller lyt med på Spotify eller Apple Podcast.