Brøndby har en plan. Og selvom det udefra kan lyde ligetil at hente en spiller tilbage fra en lejeaftale, kan det blive mere kompliceret end som så for Brøndby at eksekvere den plan.

For det handler nemlig om Rezan Corlu, der lige nu er udlejet til Lyngby med en frikøbsklausul, som giver de kongeblå muligheden for at købe Corlu fri af Brøndby.

Der er et hul i Brøndbys superligatrup, som Hany Mukhtar efterlader, når tyskeren tager turen til USA denne vinter. Og det hul vil Brøndby ifølge B.T.s oplysninger altså meget gerne udfylde med Rezan Corlu.

Corlu har det seneste halve år været udlejet fra Brøndby til Lyngby, og den aftale udløber først i slutningen af denne sæson.

Der er tilmed forhandlet en frikøbsklausul på plads til omkring en million kroner, og det er den, der betyder, at det lige nu er op til Lyngby – og i sidste ende Rezan Corlu selv – om et skifte tilbage til Brøndby kan lade sig gøre.

De to klubber har ifølge B.T.s oplysninger været i indledende dialog om et muligt januarskifte for Rezan Corlu tilbage til den københavnske Vestegn.

Men hvis sådan et skifte skal blive en realitet, er det ikke umuligt, at Lyngby skal have en eller anden form for kompensation.

Det er godt nok Brøndby, der ejer Rezan Corlu, men det er Lyngby, der i løbet af det seneste halvandet år har løftet den 22-årige offensivspiller op til at være en spiller, som nu begår sig med iøjnefaldende præstationer i Superligaen.

Foto: Niels Christian Vilmann
Vis mere

Med Lyngbys frikøbsklausul kan klubben altså selv vælge, om de ønsker at betale pengene for at købe Rezan Corlu fri til et permanent skifte.

Det vil dog i givet fald også kræve, at Rezan Corlu selv ønsker et skifte til Lyngby frem for muligheden for at komme tilbage til sin barndomsklub.

Og det sidste er altså noget mere tvivlsomt. Det taler panelet i B.T.s podcast Transfervinduet om i denne uges episode, hvor der også vendes den store interesse for Hobros Emmanuel Sabbi fra endnu en dansk klub samt AGF's mulige tiilgang af endnu en eksotisk spiller langvejsfra.

Du kan høre hele podcasten herunder.