Troen på Anis Slimane er stor i Brøndby.

Den unge 18-årige midtbanespiller kom denne sommer til Brøndby på en etårig kontrakt, og han skulle blot bruge tre måneder for at overbevise om sine færdigheder på klubbens U19- og reservehold.

Som B.T. tidligere har skrevet om, er en ny kontrakt nemlig blevet skrevet under, og nu afsløres det i B.T.s podcast Transfervinduet, at den nye aftale er væsentlig længere: Fire år. HELE UDSENDELSEN KAN HØRES I BUNDEN I ARTIKLEN

Denne sommer afviste Anis Slimane ifølge B.T.s oplysninger tilbud fra andre danske klubber og kunne således allerede have været en del af en superligatrup nu. Det gjorde han, fordi han ville slå igennem i Brøndby. En strategi, der ser ud til at virke.

Anis Slimane rykkede i sommer til Brøndbys MasterClass og har nu tilspillet sig en ny kontrakt.
Anis Slimane rykkede i sommer til Brøndbys MasterClass og har nu tilspillet sig en ny kontrakt.
Vis mere

I forbindelse med kontraktunderskrivelsen blev det aftalt, at Anis Slimane rykker op i førsteholdstruppen i Brøndby, hvilket den lange kontrakt også er et udtryk for.

Beslutningen om, hvornår det sker, bliver ifølge B.T.s oplysninger truffet i dette efterår.

Anis Slimane var i ungdomsårene i Brøndby, men rykkede som så mange andre talenter videre i systemet. Denne sommer vendte han retur til klubben på fri transfer, da hans kontrakt med AB udløb.

Dermed er det endnu en spiller, der er dyrket i klubben, som Brøndby får op i førsteholdstruppen.

Den teknisk funderede Anis Slimane har tunesiske rødder og allerede spillet ungdomslandsholdsfodbold for afrikanerne på U20-niveau.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.