Silkeborg har på ingen måde fundet vejen til sejre i denne sæson, men ikke desto mindre lurer nogle af de mere etablerede superligaklubber på midtjydernes største talent, Mads Emil Madsen.

U21-landsholdsspilleren er i søgelyset hos både AGF og FC Nordsjælland.

Det kommer frem i fodboldpodcasten 'Transfervinduet' (Hør hele afsnittet nederst i denne artikel).

Mads Emil Madsen fik sit gennembrud på seniorniveau i sidste sæson, da han spillede sig til en fast plads på Silkeborgs midtbane.

Mads Emil Madsen har fået fuld tid i de første 12 runder af Superligaen.
Mads Emil Madsen har fået fuld tid i de første 12 runder af Superligaen. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Her blev det til 28 kampe med et mål og en assist til følge i 1. division.

Mads Emil Madsen er trods sin unge alder, 21, steget kraftigt i hierarkiet i Silkeborg, og det kom allerbedst til udtryk ved, at den fysisk stærke silkeborgenser allerede i sidste sæson bar anførerbindet, da Simon Jakobsen ikke var på banen.

I denne sæson er han fortsat med sin udvikling, og ikke mindst i begyndelsen af sæsonen var der populært sagt meget output på Mads Emil Madsen, da han lavede fire assister.

Ikke desto mindre har Silkeborg, som det har set ud i de første 12 spillerunder, kurs mod nedrykning og er endnu uden en sejr.

Mads Emil Madsen huserer på Silkeborgs midtbane.
Mads Emil Madsen huserer på Silkeborgs midtbane. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Klubben kan dog glæde sig over, at den har handlet hurtigt i forhold til Mads Emil Madsen og sidste år sikrede ham på en 4,5 år lang kontrakt, og dermed står ledelsen med et udmærket forhandlingsgrundlag, hvis AGF, FCN eller en anden klub gør interessen til alvor og byder på stortalentet.

Mads Emil Madsen har i de første 12 runder i Superligaen spillet fuld tid.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.