Brøndbys topscorer, Teemu Pukki, er færdig på den københavnske vestegn. Det står nu helt fast, fortæller B.T.s kilder.

De beretter samtidig, at al dialog mellem de blå-gule og den finske landsholdsangriber er ophørt.

Så hvor skal Pukki - der siden 2014 har scoret 55 Superliga-mål for Brøndby -så hen, nu hvor hans kontrakt med Superligaens vicemestre er udløbet? Ja, alt peger i retning af den græske storklub PAOK. Pukkis lejr har forhandlet med grækerne i ugevis, og nu fortæller B.T.s kilder, at en aftale er lige på trapperne.

Pukkis finske agent har forhandlet med klubber fra flere forskellige lande - deriblandt Rusland og Kina. Alle tilbød de en væsentlig højere løn, end hvad Brøndby var i stand til at tilkbyde.

Brøndby gav ellers angriberen et tilbud med en fordobling af hans hidtidige løn. Havde Pukki accepteret det tilbud, var han blevet en af Superligaens bedst betalte spillere. Men Pukki takkede nej og har siden haft blikket fastlåst på et økonomisk lukrativt skifte til udlandet.

Det skifte ser ud til at føre ham til Grækenland, hvor PAOK står klar med en løncheck på i omegnen af 12 millioner kroner om året. Brøndby sagde farvel til Teemu Pukki på Superligaens sidste spilledag, men åbnede samtidig en dør på klem for, at det ikke var umuligt, at finnen ville ønske at fortsætte i klubben.

Teemu Pukki har været en af Brøndbys største profiler, siden han i 2014 kom til klubben fra den skotske storklub Celtic. Vis mere

Det gjorde Pukki ikke. Nu fortsætter han karrieren langt fra Brøndby Stadion, hvor afløseren allerede synes fundet. De blå-gule kunne for to uger siden præsentere den kroatiske angriber Ante Erzeg på en fire-årig kontrakt.

OPDATERET KLOKKEN 20.30: B.T. skrev tidligere, at Teemu Pukki var 'præsenteret' på PAOKs hjemmeside. Det er nu fjernet, da det viser sig, at han - sammen med flere andre Brøndby-spillere - figurerer på en underside, hvor spillere fra modstanderholdet er beskrevet.