Her ses Jonas Borring med Kira, dengang de stadig var sammen til sportsgalla 2008
Her ses Jonas Borring med Kira, dengang de stadig var sammen til sportsgalla 2008 Foto: Sisse Stroyer

Den tidligere Randers FC-spiller, Stig Tøfting, slår fast, at der ikke er plads til både Christian Keller og Jonas Borring i Randers FCs trup efter de seneste begivenheder.

Den nu detroniserede Randers-anfører, Christian Keller, er blevet kæreste med Jonas Borrings kone, som han er blevet separeret fra. Og det er en uholdbar situation, siger den tidligere landsholdsspiller, Stig Tøfting, der selv har en fortid som spiller i Randers FC.

dfgdfg

»Det her giver ikke en god stemning i truppen. Det tror jeg, at alle kan sætte sig ind i. Hvis en fra din arbejdsplads tog din kone, ville det heller ikke være sjovt,« siger Stig Tøfting ifølge Ekstra Bladets hjemmeside.

Christian Keller og Jonas Borring kan efter hans mening ikke begge fortsætte i klubben. Men han kan ikke sætte navn på, om det bliver den ene eller den anden, der ryger ud.

sdhstrht

»Det er jo ikke to perifere spillere, så det gør situationen sværere. Det var nemmere, hvis det var to spillere, der ikke havde den store fremtid i klubben. Du kan slippe af sted med mange ting, hvis du er en profil, men hvis du er i udkanten, så bliver du vippet ud,« siger Stig Tøfting.

Randers FC spiller søndag mod Brøndby. Jonas Borring er ikke med, da han har bedt om orlov på grund af situationen. Derimod har Christian Keller tidligere fredag over for bt.dk slået fast, at han ikke ser nogen grund til at forlade klubben.

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.