Kenn Hansen har lavet en top tre over de mest sympatiske trænere i Superligaen.
Kenn Hansen har lavet en top tre over de mest sympatiske trænere i Superligaen. Foto: Claus Fisker

Den pensionerede fodbolddommer Kenn Hansen har siden sin afsked med Superligaen delt flittigt ud af sine oplevelser i den bedste danske række, og onsdag gav han sit bud på, hvilke tre trænere, der ifølge ham var de sværeste at have på sidelinjen, når han var dommer.

Lars Søndergaard, Glen Riddersholm og Ståle Solbakken toppede hans liste med nordmanden i top.

Nu har Kenn Hansen så lavet en liste over de tre mest sympatiske trænere, han har skullet håndtere, og vinderen af den dyst skal findes i Brøndby.

Således mener Kenn Hansen, at Thomas Frank er den mest sympatiske leder i Superligaen.

»Den helt suveræne 1’er på listen er naturligvis Thomas Frank. Jeg oplever ham som den suverænt mest sympatiske leder i Superligaen. Ikke kun baseret på hans væremåde nu, men også hans konsistente håndtering af andre mennesker. Jeg mødte ham for første gang i 2008 til en turnering for ungdomslandsholdene. Her fik vi en øl om aftenen. Mig og min linjedommer sammen med Thomas Frank og hans stab. Den sympatiske og ligefremme måde, jeg oplevede Thomas Frank i dette afslappede miljø, modsvarer 100 procent, hvordan jeg oplever ham i det tekniske område nu. Han har ikke – ligesom nogle andre, der får lidt succes, ændret adfærd og er blevet smart. Han kan sagtens blive rasende derude. Han har også givet mig nogle ordentlige svinere flere gange, så det er ikke, fordi han ikke kan lægge pres på, når det er nødvendigt. Men det, der gør ham til en soleklar 1’er på denne liste, med afstand til alle andre, er hans rimelighed,« skriver Kenn Hansen på sit site lortedommer.dk om Brøndby-træneren.

Her roser han blandt andet Thomas Frank for at acceptere grunden til, at træneren blev udvist i en kamp, hvor Brøndby-lederen gik ud sit tekniske felt for at se en gengivelse på en monitor.

dommerdømmer

På andenpladsen over de mest sympatiske ledere i Superligaen har Kenn Hansen OB-træner Kent Nielsen.

»Nummer to på listen er den danske gentle giant i altid korte shorts. Kent Nielsen kan også godt være sur. Det skal guderne vide. Når jeg så kampoptagelsen igennem, kunne jeg ofte høre hans bjørnebrøl gennem fjerdedommerens jakke og helt over til mikrofonen på den anden side. Men det er altid bare enkeltstående reaktioner – ikke noget arrogant eller nedladende over for dommerteamet. Og hans generelle spændingsniveau over for dommerteamet er klart lavere end mange af de andre. Han er helt klart også en tekniker, som har fokus på banen. Og ligesom han ikke kan holde farvede fodboldstøvler ud, så kan han heller ikke fordrage det overdrevne pres på dommerne er mit indtryk,« forklarer Kenn Hansen og siger om Jonas Dal, der ifølge ham er den tredjemest sympatiske leder:

»Bunden af listen indtages af Jonas Dal. Jeg har ikke haft glæden af ham så mange gange endda, men når jeg har mødt ham, har jeg altid kun set en smilende, rolig og helt igennem sympatisk mandsperson. Jonas Dal har helt tydeligt fokus på fodboldspillet og sit eget holds præstationer. I min første kamp med ham var han utilfreds med en kendelse (han har nok haft en sag). Der var et længere spilstop, da en spiller var skadet, så jeg gik hen til ham. Han fik lov at sige, hvordan han så situationen. Og jeg svarede, hvordan jeg så det. Så sagde han: “Det er helt fint” og gik tilbage til sin plads. Det er vigtigt at huske på, at dommerne jo ikke går efter så lidt kommunikation som muligt, men blot lidt rimelighed i feedbacken på banen. Og det mestrer Jonas Dal.«

Kenn Hansen har Colin Todd og Ove Pedersen som boblere til sin top tre over mest sympatiske trænere.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.