Den tidligere AaB-spiller Luton Shelton er blevet ramt af nervesygdommen ALS.

'Mange tak alle sammen. Jeg sætter virkelig pris på al kærligheden og alle bønnerne,' starter den 32-årige jamaicaner sit seneste opslag på sin Instagram-profil.

I opslaget beskriver Shelton, hvordan har går ind til den hårde kamp mod livstruende sygdom.

'Jeg kan ikke sige, det er let, for jeg ville aldrig ønske nogen, at de skulle opleve denne sygdom.'

SAS Liga, AaB - AC Horsens (2-2). Energi Nord Arena-Aalborg.: AaBs Luton Shelton udligner til 2-2 i kampens sidste minut i overtid. Foto: Henning Bagger

'Jeg prøver, med alt hvad jeg kan, at være stærk. For jeg har familie og venner, der tror på, at jeg kan overvinde denne sygdom. Jeg bad ikke om det, og jeg troede ikke på, at det kunne ske, så sund som jeg var, men jeg tror, og så længe der er liv, er der håb,' skriver Luton Shelton i sit opslag, som han slutter med hashtagget #ALS.

ALS står for amyotrofisk lateral sklerose. Det er en nervesygdom, der rammer og forringer de motoriske nerver i hjernen og den forlængede rygmarv.

Blandt andre var fysikeren Stephen Hawking ramt af sygdommen.

Luton Shelton er angriber og har seneste spillet i hjemlandet hos Harbour View F.C. Han spillede i AaB i 2009, hvor han fik 17 kampe og scorede fire mål.