Foto: Claus Fisker

BT erfarer, at FC Midtjylland og Esbjerg i disse timer er i gang med at afslutte en handel, der vil sende den delte Superliga-topscorer Martin Pusic til Ulvene fra Herning.

Som BT allerede 16. januar skrev, har FC Midtjylland længe været interesseret i at hente Martin Pusic, der scorede ni gange i efterårets Superliga, men dengang ville direktør Claus Steinlein ikke fortælle noget konkret om interessen, men kaldte Pusic for 'en interessant spiller'.

Samme dag afslørede BT, at Martin Pusic har en frikøbsklausul på en million euro, cirka 7,5 millioner kroner, i Esbjerg. Det er den pris, som der netop bliver forhandlet mellem Esbjerg og FC Midtjylland.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Martin Pusic, der i øjeblikket er i Berlin med Esbjerg forud for en træningskamp lørdag eftermiddag.

Tidligere har Martin Pusic dog fortalt til BT, at hans store drøm er at komme til Bundesligaen. Men før den drøm kan blive til noget, vil han ifølge BTs oplysninger tørne ud for FC Midtjylland og hjælpe Glen Riddersholms drenge i jagten på at vinde klubbens første mesterskab.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.