Lyt til artiklen

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko indrømmer, at der ikke var straffespark, da han i slutminutterne i nederlaget på 1-2 til AaB væltede i feltet.

Den 26-årige dansker slog dengang ud med armene og råbte i retning af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, hvis fløjte forblev tavs. Men dagen derpå er Erik Sviatchenko kommet på andre tanker.

»Jeg har netop set situationen omkring det mulige straffe. Lad mig gøre det klart. Der er slet ikke straffe. Jeg snubler simpelthen i mine egne fødder. I kampens hede fornemmede jeg klart et skub og deraf mine udtalelser efter kampen,« skriver Erik Sviatchenko lørdag på Twitter og afviser, at han har ændret mening, fordi Superligaen har indført det såkaldte videopanel, hvor man vil film til livs.

»Nej, Jeg vidste udmærket godt, det var indført. Men når man udtaler sig i går, fejlagtigt, så skal man også indrømme sin uret. Det er da jeg gør. Folk skal nemlig ikke omtale mig som “Neymar”.«

De danske mestre har ikke fået den bedste sæsonstart, hvor man blot har fået et point i de to første kampe i Superligaen. Først spillede FC Midtjylland 0-0 hjemme mod AGF, og fredag tabte midtjyderne på udebane til AaB med 1-2.

På tirsdag skal FC Midjylland spille den første Champions League-kvalifikationskamp på udebane mod Astana fra Kasakhstan. Returkampen bliver spillet den 1. august.