Johan Elmander mistede for nylig sin far, efter denne havde fået konstateret kræft. Derfor har svenskeren brugt tiden med familien i stedet for på fodboldbanen, og det har udskudt det længe ventede Brøndby-comeback.

Nu kan træner Thomas Frank heldigvis glæde sig over at have Johan Elmander til rådighed igen. Svenskeren har trænet med i løbet af ugen, og nu har Thomas Frank udtaget ham til truppen til kampen mod OB, der gæster Brøndby Stadion søndag aften i Superligaens fjerde spillerunde.

Johan Elmander har dermed muligheden for at spille sin første officielle kamp i sin anden periode på Vestegnen. Den 33-årige svensker spillede for Brøndby tilbage i 2004-2006 med stor succes, og vurderet ud fra de blå-gules seneste resultater, vil svenskeren være en kærkommen forstærkning.

Brøndby har nemlig tabt de seneste tre kampe med samlet 0-7. Club Brugge ekspederede Thomas Franks tropper ud af Europa League-kvalifikationen over to kampe, mens Hobro overraskende besejrede Brøndby med 2-0 i den seneste runde i Superligaen.

Thomas Frank må fortsat se bort fra Ferhan Hasani, Andrew Hjulsager og Christian Nørgaard.