Lyngby Boldklub kan stå på kanten af en tvangsopløsning. Det kan blive resultatet af, at forstadsklubben ikke har offentliggjort det regnskab, der skulle have været indleveret ved udgangen af november.

Det oplyser Ekstra Bladet.

I første omgang får Lyngby et brev fra Erhvervsstyrelsen med en advarsel med besked om at indsende regnskabet inden for otte dage. Hvis der ikke er sket noget inden for fire uger efter brevet, kan selskabet bag klubben uden varsel blive tvangsopløst.

Lyngby skilte sig for nylig af med den administrerende direktør Dennis Poulsen. Han fratrådte ved udgangen af oktober efter længere tids sygdom. I stedet blev Jesper Gotfredsen fra Hellerup Finans, selskabet, der ejer fodboldklubben, indsat som konstitueret direktør.

Gotfredsen oplyser, at man har tænkt sig at indsende regnskabet om nogle uger.

»Vi indkalder til afholdelse af generalforsamling i næste uge med de sædvanlig 14 dages varsel dvs. til afholdelse inden jul hvor regnskabet godkendes og indsendes,« skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Lyngby er ifølge Gotfredsen stadig i forhandlinger med en udenlandsk investorgruppe, som overvejer at overtage klubben og tilføre kapital. Udfaldet af disse forhandlinger får afgørende indflydelse på regnskabet, som derfor har man endnu ikke er aflagt.

Andre læser også