Kommer du på stadion for at se mål og kun mål? Og vil du gerne have dem så billigt som muligt? Så er der ingen tvivl, om at du skal have sæsonkort til Parken. I hvert fald hvis du bor i København, og ikke skal bruge ekstra penge på transporten ind til nationalarenaen på Østerbro.

Spareportalen www.cuponation.dk har lavet et pristjek på, hvor meget hvert hjemmebanemål har kostet tilhængere med sæsonkort i første halvdel af 2016/2017-sæsonen i Superligaen og 1. Division. Og her viser det sig - måske ikke så overraskende - at Superligaens absolutte tophold FC København også er det hold, der giver flest hjemmebanemål for pengene i forhold til prisen på et sæsonkort.

I sæsonens første 10 Superliga-hjemmebanekampe er blevet scoret 26 FCK-mål i Parken. Og med en pris på 995 kroner for et sæsonkort svarer det til 38 kr. for hvert mål i det første halvår.

Brøndby er ligesom i turneringen også de nærmeste udfordrere, når man kigger på prisen på hjemmebanemålene. Med en identisk pris for sæsonkortet betaler de trofaste fans 40 kroner for hvert hjemmemål ppå Brøndby Stadion.

Hvis man kører lidt nord for hovedstaden kommer man ud i den anden ende af spektret. I Lyngby, hvor sæsonkortet koster 1025 kroner, må fansene således betale 128 kroner for hver eneste mål til de blåblusede hjemmebanevikinger.

Gennemsnittet i Superligaen er 75 kroner for et hjemmebanemål for fans med sæsonkort.

Hvis man kan nøjes med at se mål i den næstbedste række, så falder prisen. Og det er allerbilligst i den tidligere Superligaklub Hobro.  Med 18 hjemmebanemål og en sæsonkortpris på 600 kroner., kostede det HIK-fansene 33 kroner for hvert mål.

Cuponation oplyser, at analysen er baseret på data indhentet fra de danske klubbers hjemmesider samt opkald til enkelte klubber.

Andre læser også