Esbjergs cheftræner, Lars Lungi Sørensen, talte med store bogstaver og udråbstegn, da han efter onsdagens 1-3-nederlag til AGF så frem mod den første af to overlevelseskampe mod AC Horsens på lørdag.

Esbjerg-træneren fandt det direkte urimeligt, at hans mandskab allerede tre døgn efter AGF-kampen skal i aktion igen - og at vestjyderne får en hviledag mindre end modstanderne fra AC Horsens.

Lars Lungi Sørensen langede ud efter turneringsudvalget og tv-rettighedsindehaverne.

 
Det her må være det underligste mål i denne ALKA Superliga-sæson.
Vis mere

»Det er sådan, det er. Og det må vi selvfølgelig forholde os til. Men mine spillere sidder dernede med tårer i øjnene og er helt færdige, men nu er det så min opgave, at få den hevet op igen - og det skal nok lykkes.«

»Vi spiller om mange millioner kroner, og så disker turneringsudvalget op med det her. Det er absurd, men fodbolden har åbenbart solgt sin sjæl til tv. Jeg synes, det er helt urimeligt,« siger han til JydskeVestkysten.

 
Selvom det var FCK’s første nederlag i Superligaen i denne sæson, så virker anfører Mathias Zanka Jørgensen ikke synderligt påvirket.
Vis mere

Taberen af dobbeltopgøret mellem Esbjerg og AC Horsens rykker direkte ud af Superligaen, mens vinderen skal møde nummer to fra 1. division i en kamp om den sidste superligabillet.