AGF tog tredje sejr i træk i Superligaen, da holdet vandt 4-2 hjemme over Sønderjyske.

Opgøret mellem AGF og Sønderjyske skulle vise sig af blive en målfyldt affære, som østjyderne trak sig sejrrigt ud af med en fortjent 4-2-sejr.

Et succesfuldt presspil fra AGF-mandskabet kombineret med flotte scoringer var afgørende i søndagens kamp i Aarhus i 3F Superligaen.

Det er AGF's tredje sejr i træk i Superligaen, hvor aarhusianerne går forbi OB i tabellen og nu indtager fjerdepladsen med 26 point, da OB tabte ude mod Lyngby.

Sønderjyske har tabt fire kampe i streg og må tage til takke med tiendepladsen og 18 point.

AGF indledte kampen i et højt pres, og allerede i kampens sjette spilminut fik hjemmeholdet scoret.

Kantspiller Jon Thorsteinsson tog sigte fra kanten af feltet og drejede på flot vis bolden over i det modsatte målhjørne.

I det 25. spilminut kom hjemmeholdet på 2-0, da bolden endte for fødderne af AGF-midt Bror Blume, som halvflugtede bolden fra kanten af feltet op i det ene målhjørne.

Refleksredninger fra Sønderjyske-målmand Sebastian Mielitz og træværket var i vejen for, at hjemmeholdet skulle bringe sig yderligere foran i første halvleg.

Fra starten af anden halvleg kom Sønderjyske mere med i kampen, og efter en times spil lykkedes det for gæsterne at reducere.

Et fladt indlæg fandt Sønderjyske-midt Christian Jakobsen i feltet, som med en flot detalje sparkede bolden bagom støttebenet og ind i AGF-målet.

Blot få minutter senere svarede hjemmeholdet igen og bragte sig foran 3-1.

Efter et hjørnespark endte bolden ved bageste stolpe, hvor AGF-back Alexander Munksgaard prikkede bolden ind.

Sønderjyderne ville ikke give op, og i det 68. minut dukkede Sønderjyske-angriber Artem Dovbyk op ved bageste stolpe, hvorfra han headede bolden i mål.

Men bare minuttet senere lukkede Patrick Mortensen kampen, da han med et fladt spark overlistede Sønderjyske-målmanden.