Det har ikke været fremme sådan officielt, men nu bekræfter Bashkim Kadrii, at han har forlænget kontrakten med F.C. København frem til udgangen af 2018.

BT kunne allerede i januar, inden Bashkim Kadrii skiftede på en etårig lejeaftale til Minnesota United, fortælle, at den 26-årige tidligere landsholdsspiller og F.C. København ville forlænge kontrakten, og det bekræfter spilleren nu for første gang.

Dermed er han stadig kontraktligt bundet med et halvt år til F.C. København, når hans nye lejeaftale på resten af sæsonen udløber med Randers FC. Oprindeligt udløb den i sommeren 2018.

»Da jeg skiftede til Minnesota, forlængede jeg min kontrakt med FC København i et halvt år. Det var ikke noget krav, jeg havde om, at jeg skulle have en forlængelse. Det var begge parter, som ville have det sådan, for hvis jeg nu gjorde det rigtig godt i USA, så kunne FCK også kræve en højere pris for mig, fordi de så havde et helt år tilbage af kontrakten med mig. Så det var noget, FCK og vi fandt ud af sammen,« siger Bashkim Kadrii til BT.

Spilleren med de albanske rødder har svært ved at forholde sig til en FCK-fremtid, selv om han på papiret skal tilbage til klubben, når denne sæson er overstået.

»Hvis jeg skal være ærlig, tænker jeg ikke så meget over min fremtid. Jeg skal bare spille noget fodbold, og jeg tænker ikke over, hvad der sker om et år. Nu skal jeg bare prøve at hjælpe Randers, og Randers vil hjælpe mig, og så må vi se, hvad der sker til den tid. Jeg skal spille en masse fodbold for at se, om jeg kan komme op på det niveau, jeg har været på før. Det er det, jeg arbejder efter,« lyder det fra Bashkim Kadrii, som i løbet af de seneste fire år har været igennem to korsbåndsskader.

 
Randers tog sæsonens første sejr, da de vandt 4-1 ude over AGF.
Vis mere

Den seneste fik han kort inde i sin FCK-tid i 2014, da han ellers havde tilspillet sig en plads blandt Ståle Solbakkens foretrukne og blandt andet fik fuld tid i de to vigtige Champions League-kvalifikationskampe mod Bayer Leverkusen.

Efter korsbåndsskaden har det været vanskeligt for Bashkim Kadrii at komme tilbage på det gamle niveau, og derfor indgik han i vinter en lejeaftale på et år med Minnesota United for at få spilletid. Det ophold gik ikke efter planen, og i sommer blev kontrakten revet over, så han i slutningen af transfervinduet skrev under på en ny lejekontrakt, denne gang med Randers FC.

Og når han er færdig her, skal han altså, som situationen er nu, tilbage til FC København.