Til sommer er Nicolai Poulsen færdig i Randers FC.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside. For det er ikke lykkedes for 'hestene'

»Vi har strakt os så langt, vi kunne og givet Nicolai et godt tilbud om at forlænge kontrakten. Han er anfører, har Randers FC-DNA’et i blodet og har været en af de bærende spillere i genopbygningen af klubben det seneste år, men har andetsteds fra fået et tilbud, vi hverken kan eller vil matche,« siger klubbens sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Og han lægger ikke skjul på, at den jyske klub havde håbet på, at Nicolai Poulsen ville skrive under på en ny kontrakt med Randers.

Randers FCs Nicolai Poulsen (tv.) efter han scorede til 1-0 mod SønderjyskE den 21. oktober 2018.
Randers FCs Nicolai Poulsen (tv.) efter han scorede til 1-0 mod SønderjyskE den 21. oktober 2018. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Vi havde håbet, at vores anfører ville vælge os til på grund af den måde, vi gør tingene på og den indflydelse og betydning, han har haft for holdet og klubben og omvendt, men det bliver altså ikke tilfældet,« siger Søren Pedersen.

Hvilken klub Nicolai Poulsen skifter til, oplyser Randers FC ikke. Dog skriver de, at der er tale om 'en anden dansk klub'. Randers FC har i noget tid forhandlet med anføreren, men det er altså ikke lykkedes at nå til enighed.

Klubben skriver, at Nicolai Poulsen 'ser ud til at tage imod et økonomisk bedre tilbud' fra en anden klub, der altså endnu ikke er kendt.

25-årige Nicolai Poulsen spiller den igangværende Superliga-sæson færdig i Randers-trøjen, inden han skifter til sin nye klub. Midtbanespilleren er født og opvokset i den jyske by, og sine ungdomsår tørnede han ud for Helsted Fremad og Randers Freja. For seks år siden, i en pokalkamp i 2012, debuterede han i den lyseblå Randers-trøje, og efterfølgende kom han på førsteholdet. I alt har han indtil videre spillet 162 kampe og scoret fire mål for Randers FC.