Han er ung, lang og målfarlig. En genial cocktail for en angriber, men i FC København slog norske Julian Kristoffersen aldrig til.

Men nu giver Hobro IK ham chancen påny i Superligaen. Den jyske Superliga-klub har nemlig i dag hentet den 21-årige angriber på en tre-årig kontrakt. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Kristoffersen har siden sidste sommer spillet i Djurgården i Sverige, efter han i årene 2013 til 2017 repræsenterede FCK, hvortil han kom fra FK Ørn Horten som bare 16-årig.

I den københavnske storklub nåede han blot to officielle førsteholdskampe.

Sportschef i Hobro, Jens Hammer Sørensen, ser dog et stort potentiale i den fysisk stærke angriber:

»Julian er en stor og stærk angriber, der er rigtig dygtig inde i boksen. Han har et kæmpe potentiale, og det er også derfor, han har været i store klubber som FC København og Djurgården IF. I de klubber har han ikke helt indfriet sit potentiale, men det tror vi på, han kan her i Hobro IK, og derfor har vi hentet ham til klubben,« siger Jens Hammer Sørensen til Hobros hjemmeside om klubbens STORE oprustning i form af den tårnhøje nordmand.

»Jeg glæder mig meget til at spille i Hobro. Jeg har hørt meget positivt om klubben, og jeg fik et godt indtryk af klubben og af personerne i klubben, da jeg var på besøg. Nu ser jeg frem til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og trænere,« fortæller Julian Kristoffersen om klubskiftet.

I Hobro IK skal Kristoffersen udfylde de målfarlige sko, som landsmanden og sidste års Superliga-topscorer Pål Alexander Kirkevold efterlader.