Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, at den tidligere U21-landsholdsspiller Ryan Johnson Laursen har været på græs for Esbjerg i Superligaen.

Det skyldes en drilsk muskelskade, der igennem længere tid har plaget højrebacken. Men ifølge Esbjergs hollandske sportsdirektør, Ted van Leeuwen, er der også andre grunde til, at Ryan Johnson Laursens karriere pt. står på standby.

»Ryan har heller ikke været så motiveret, som han kunne have været, og i en bundkamp i Superligaen er vi nødt til at prioritere motiverede spillere,« udtaler Ted van Leeuwen til bold.dk.

En bemærkelsesværdig udtalelse fra en sportsdirektør om sin egen spiller, og den har også vakt undren på de sociale medier, hvor blandt andre den tidligere landsholdsspiller Uffe Bech har langet ud efter Esbjerg-bossen:

»Syg udtalelse af Ted van Leeuwen. Ryan Johnson Laursen har kæmpet med skader on/off i 18 måneder. Du udtaler, han mangler motivation. Sikke en leder,« skrev Bech på sin Twitter-profil.

BT fangede torsdag Ryan Johnson Laursen for at høre, hvad han tænkte om sportsdirektørens stikpille.

»Det er jo hans mening. Hvis det er det, han har set og følt, må jeg jo gøre alt for at modbevise ham og dem, som føler, jeg ikke har været motiveret,« udtaler Ryan Johnson Laursen.

Er du enig i, at du ikke har været så motiveret, som du kunne have været?

»Nej, jeg er ikke enig, men jeg må jo bare modbevise det.«

Hvad synes du om den slags pædagogik, van Leeuwen her udøver?

»Det vil jeg ikke kommentere på. Det er hans måde at gøre det på, og det er okay.«