19-årige Pione Sisto var i mandagens 3-1-sejr over Randers kampens helt store oplevelse. To mål blev det til, det ene sat ind på fremragende vis direkte på frispark. Drømmen er at gøre det samme i landsholdets rød-hvide farver.

Med den overbevisende præstation er der da også atter sat gang i snakken om en dansk-sudanesisk plads på det danske landshold. Tjek bare det sociale medie Twitter.

Problemet er bare, at offensiv-spilleren, der er vokset op i Tjørring i Midtjylland og taler flydende dansk, endnu ikke har fået sit danske statsborgerskab. Indfødsretsprøven er bestået, men den endelige blåstempling mangler.

- Jeg ved, de har papirerne, så jeg må bare vente. Jeg tænker ikke så meget over det, som jeg gjorde tidligere, siger Pione Sisto til TV3 Sport1.

Når det danske pas - forhåbentlig - lander i det midtjyske, erklærer 19-årige Pione Sisto sig klar til at tørne ud for de rød-hvide.

- Jeg vil meget gerne, men må vente til tiden er inde. Jeg håber, det kan blive aktuelt, når det går i orden, siger Pione Sisto.

Beskeden er hermed sendt videre til landstræner Morten Olsen.