Jonas Dal skifter job fra cheftræner i Hobro til Esbjerg fB med øjeblikkelig virkning. Det skriver Esbjerg fB på sin hjemmeside.

Jonas Dal, der hidtil har trænet Superliga-klubben Hobro, skifter til konkurrenten Esbjerg fB med øjeblikkelig virkning.

Fredag 16. oktober blev Esbjerg fB enig med Jonas Dal, om at han skulle tiltræde i klubben efter kontraktudløb ved Hobro IK den 30. juni 2016.

De to klubber er nu blevet enige om en aftale, der gør det muligt for Jonas Dal at skifte omgående.

Spillertruppen har fri onsdag, og Jonas Dal har dermed sin første træning torsdag kl. 10.00.

»Vi er glade for, at det er lykkedes os at finde en løsning med Hobro, der gør det muligt for Jonas Dal at tiltræde med det samme. Jeg er overbevist om, at vi hurtigt får glæde af hans engagerede og entusiastiske måde at gribe trænergerningen an på,« siger adm. dir. Søren Poulsen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg fB har jagtet en ny træner, siden klubben tidligere på sæsonen fyrede Niels Frederiksen. I mellemtiden har Michael 'Mex' Pedersen været midlertidig træner.

Kontrakten mellem Esbjerg fB og Jonas Dal løber frem til 31. december 2017, hvorefter den overgår til at være en løbende aftale med gensidig opsigelighed.