Storklubben Panathinaikos er meget interesseret i Brøndby-angriberen Teemu Pukki, men en skrantende økonomi kan spænde ben for grækerne.

I følge BTs oplysninger har grækerne ikke henvendt sig officielt til Brøndby, men interessen skal dog være meget varm, for Pukki er Panathinaikos' ønske nummer et i sommerens transfervindue.

For Brøndby kan en handel give mening, fordi Teemu Pukki kun har et år tilbage af sin nuværende kontrakt med klubben fra den københavnske vestegn. Hvis Brøndby skal score penge på den 27-årige finne, som er kommet godt i gang i den nye sæson med to scoringer i Superligaen på to kampe, ligner nu et fint tidspunkt at sælge.

En eventuel handel kan dog blive forpurret af grækernes dårlige økonomi. Klubben, der efter seks kampe ligger nummer to i den græske liga, fire point efter AEK Athen, har et budget på smalkost og en stor gæld. Derfor kan det godt være, at det bliver for stor en udfordring at møde et økonomisk krav fra Brøndby, men det kan de kommende uger give svar på.

Det er ikke svært at få øje på, hvorfor andre klubber har interesse i Pukki. Sidste sæson scorede den 27-årige angriber 20 gange alene i Superligaen, og det var også sidste år, at Brøndby mødte Panathinaikos i Europa League. Måske gjorde han allerede dér et stort indtryk, selv om det var Hany Mukhtar, der scorede danskernes eneste mål i det samlede 1-4-nederlag.

BT.dk har været i dialog med Brøndby, der ikke ønsker at kommentere historien.