Der er et trecifret millionbeløb i spil.

Det må derfor have givet et lettelsens suk, da den tidligere AGF-målmand Lars Windfeld tog første stik hjem i en opsigtsvækkende retsag, som dog langt fra er forbi

Windfeld og advokat Jesper Ørskov, der er næstformand i AGF, var henholdsvis hovedaktionær og formand i Titus Olie og Gas A/S, der gik konkurs i maj 2020. De er blevet sagsøgt af en gruppe utilfredse investorer, som ønsker 155 millioner kroner i erstatning i et gruppesøgsmål.

AGF-legenden og AGF-næstformanden mener dog, at individuelle søgsmål er at foretrække, og det er denne problemstilling, retten i Aarhus har taget stilling, skriver Stiften.

Foto: KELD NAVNTOFT
Vis mere

Og det, retten er kommet frem til, er, at de omkring 345 investorer, der er gået sammen i et gruppesøgsmål under navnet Foreningen af Kritiske Titus-aktionærer, må anlægge individuelle søgsmål mod de to tidligere topfolk i Titus Olie og Gas A/S.

Foreningen af Kritiske Titus-aktionærer mener, at de er blevet vildledt af virksomheden i forbindelse med de investeringer, de hver især har foretaget.

Selve søgsmålet og erstatningen på 155 millioner kroner har retten dog ikke taget stilling til endnu. Og Foreningen af Kritiske Titus-aktionærer ventes at anke denne uges dom, skriver Stiften.

Det er derfor for tidligt at sænke skuldrene endnu for AGF-næstformanden og for Windfeld, som spillede 221 kampe for AGF.