Rasmus Falk skifter til FC København fra sommeren af.
Rasmus Falk skifter til FC København fra sommeren af. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Rasmus Falk skifter til FC København til sommer. Det meddeler københavnerne selv på sin hjemmeside.

Manager Ståle Solbakken udtaler følgende i artiklen:

»Rasmus er en spiller, som vi er meget glade for bliver FCK-spiller til sommer, men af respekt for ham og hans nuværende klub, OB, så vil vi vente med at kommentere yderligere på hans kommende skifte, indtil det sker,« siger Ståle Solbakken.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-sdCRYSTAL PALACE

Rasmus Falk har spillet i OB siden 2005 og meldte mandag aften ud, at han forlader fynboerne til sommer. Og nu har han så fundet sin næste klub.

»Jeg har overvejet mine muligheder meget grundigt, og det her var klart den bedste mulighed samlet set. Nu vil jeg bruge al min energi og fokus på at give alt, hvad jeg har for OB i resten af min tid der, for det er vigtigt for mig at slutte godt af efter mange gode år i klubben,« siger Rasmus Falk i historien på FC Københavns hjemmeside.

Brøndby har angiveligt været interesserede i at hente Rasmus Falk, som kender sportsdirektøren Troels Bech fra deres fælles tid i OB. Også FC Midtjylland har været meldt interesserede, men Falk har tilsyneladende ønsket at prøve kræfter med noget andet.

Forsvarer nyindkøb - 1xa

OB har gennem længere tid forsøgt at holde på Rasmus Falk, men sportsdirektør Jesper Hansen har også haft en forståelse for, at Rasmus Falk gerne vil prøve sig af på et andet niveau. Mandag aften udtalte Falk selv via sin mellemmand Mads Bach Lund, at han vil forlade OB til sommer.

Falk har gennem mange år været en del af ungdomslandsholdene i Danmark.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.