Kris Stadsgaard drømmer om en dag at blive anfører for FC København.

Da FC København i januars transfervindue tegnede kontrakt med Kris Stadsgaard, skrev midterforsvareren under for de næste fire-et-halvt år, og dermed kunne det godt se ud som om, den 26-årige forsvarsspiller har lagt drømmen om en karriere i udlandet på hylden efter en årrække i italiensk, norsk og spansk fodbold.

Men så må man jo sætte sig andre mål, og det er lige præcis, hvad Kris Stadsgaard har gjort. Han drømmer om en dag at skulle gå først ud på banen til FC Københavns kampe.

- En dag kunne jeg godt tænke mig at blive anfører eller viceanfører for FCK, siger Kris Stadsgaard uden tøven til Politiken og tilføjer:

- På kort sigt er mit mål selvfølgelig at etablere mig som fast mand på holdet. Men når jeg har tegnet så lang en kontrakt, så viser det også, at jeg tænker på FCK som en stor klub, ikke bare et springbræt for mig. Ork, jeg har masser af mål med holdet: at vinde mesterskabet, spille i Champions League og komme tilbage på landsholdet.

Kris Stadsgaard står indtil videre noteret for to A-landskampe for Danmark. Han debuterede i 2009 mod Chile på Brøndby Stadion. I den kamp fik Stadsgaard lov til at spille over for den nuværende Barcelona-spiller Alexis Sanchez - og den oplevelse glemmer Stadsgaard vist ikke lige foreløbig.

tipsbladet.dk