Kris Stadsgaard ser ud til at kunne forlade Malaga, hvis han ønsker det.

Vejen ser ud til at være banet for, at FC København kan hente Kris Stadsgaard hjem fra Spanien. Den danske forsvarsspiller, der til dagligt tjener til dagen og vejen i Malaga, har i lang tid været meldt på vej til den danske mesterklub, og det skifte er formentlig rykket ét skridt nærmere.

I hvert fald har Malaga indikeret, at de ikke ønsker at stå i vejen for Kris Stadsgaard, hvis han kan finde et andet sted at spille.

- Jeg er fortrøstningsfuld efter den snak, vi har haft med Malaga. Men der er et langt stykke vej endnu. Jeg har haft møde med dem i går og i dag. Et skifte er ikke udelukket, men det er heller ikke afklaret, siger Kris Stadsgaards far og rådgiver, Knud Stadsgaard, til tv2sport.dk.

Kris Stadsgaard har længe været henvist til reserveholdet i Malaga, der dermed ikke har gjort meget for at skjule, at det ikke ligefrem er danskeren, de har tænkt sig at bygge holdet op omkring i fremtiden.

Den tidligere FC Nordsjælland- og Rosenborg-spiller har også været rygtet andre steder hen end FC København. I alt har klubber fra fire forskellige lande den 26-årige dansker i kikkerten.

tipsbladet.dk