Trods rygter om det modsatte bliver midterforsvareren Kris Stadsgaard ikke umiddelbart manden, der skal lukke hullet i FC Københavns forsvar.

Det understreger Malaga-spillerens far og rådgiver, Knud Stadsgaard, over for sporten.dk.

- FCK har tidligere vist interesse, og FC København er da også en meget, meget interessant klub, men det giver jo sig selv, at lønnen i La Liga er anderledes end i Superligaen, siger han.

Malaga har til denne sæson købt både argentineren Martin Demichelis fra Bayern München og den hollandske landsholdsspiller Joris Mathijsen fra Hamburg SV, som begge spiller samme plads som Stadsgaard.

Fan-hjemmesiden malaga-support.dk konstaterer det ellers som en kendsgerning, at Kris Stadsgaards skifte til FC København allerede er en kendsgerning, men det afviser Knud Stadsgaard.

Han fastslår, at hans søn ikke er på klubjagt lige nu:

- Kris er glad for at være i Malaga. Det er en meget ambitiøs klub, men det vidste vi allerede, da Kris skiftede fra Rosenborg, siger han.

- Kris ved godt, at han får kamp til stregen, og det er ikke sikkert, at han bliver den spiller i truppen med sjette mest spilletid, som det var tilfældet i sidste sæson, men vi er sikre på, at han nok skal få sine kampe.

Knud Stadsgaard vil dog ikke fuldstændig udelukke, at Kris Stadsgaard forlader Malaga:

- I fodbold ved man ikke, hvad der sker i morgen, og hvis nogen henvender sig, vil vi selvfølgelig se på det med interesse, men Kris har to år tilbage af sin kontrakt og option på et mere, så han har ikke travlt.

- Der er flere klubber, der har vist interesse, men vi er på nuværende tidspunkt ikke i forhandlinger med nogen.